Image of Tina Holmes

Tina Holmes

Przepraszamy, ale nie znaleźliśmy biografii tej osoby w naszej bazie. Tina Holmes. Przeczytaj biografię na tmdb | Przeczytaj biografię na Wikipedia
Urodzony:
Dec 18, 1973 W New York City, New York USA
Ilość zagranych ról:
15
Pierwsza Rola:
W movie Edge of Seventeen 1998-05-14
Najnowsza Rola:
Seriale-Online Persons Unknown 2010-06-07
Znany Z
Poster of Persons Unknown
Poster of Skazany na śmierć
Poster of Chirurdzy
Poster of Prawo i porządek: Sekcja specjalna
Filmografia
Seriale Online Persons Unknown Moira Doherty 2010-06-07
Filmy Online A Good Funeral Maude 2009-05-08
Filmy Online Shelter Jeanne 2007-06-16
Filmy Online Szkolny chwyt Rachel 2006-08-11
Filmy Online Celebrity Mix 2005-01-17
Seriale Online Chirurdzy Unknown 2005-03-27
Seriale Online Skazany na śmierć Unknown 2005-08-29
Filmy Online Keane Michelle 2004-09-03
Seriale Online Taken Unknown 2002-12-02
Seriale Online Sześć stóp pod ziemią Maggie Sibley 2001-06-03
Filmy Online Seven and a Match Ellie 2001-05-26
Filmy Online Storytelling Sue 2001-11-08
Filmy Online The Photographer Amy 2000-04-15
Seriale Online Prawo i porządek: Sekcja specjalna Unknown 1999-09-20
Filmy Online Edge of Seventeen Maggie 1998-05-14